STUDIO LENNEKE WISPELWEY

“Poederkleurig porselein met geometrische patronen”

 

Locatie tijdens Stockdagen:

Musis Arnhem

Velperbinnensingel 15

6811 BP Arnhem

 

Verkoopt tijdens Stockdagen:

kleine selectie B-KEUS

Gelimiteerde series

Unieke stukken

Nieuwe collectie

 

Contactgegevens:

Website: www.lennekewispelwey.nl 

Email: info@lennekewispelwey.nl

Facebook: StudioLennekeWispelwey

Instagram: StudioLennekeWispelwey

Ik ben (Studio) Lenneke Wispelwey, een product vormgever met een grote voorliefde voor porselein. Sinds 2008 run ik mijn eigen ontwerpstudio in Arnhem en na 12 jaar in het creatieve Modekwartier ben ik sindskort gevestigd op een prachtige plek in Velp.

Mijn poederkleurige producten met wiskundige en geometrische patronen zijn het resultaat van een zeer low-tech manier van ontwerpen. Gebaseerd op kristal- en geperst glas dat mij in mijn grootmoeders keukenkast als kind zo fascineerde. Hierdoor hebben mijn ontwerpen complexe vormen maar ontstaan toch door een eenvoudige benadering van technieken en materialen. 

Naast mijn servies en interieur accessoires maak ik ook urnen onder de naam Flurn.

op 1 augustus bestaat mijn studio 15 jaar en dit vier ik met een jubileum expositie in Museum Arnhem. Deze is van 28 nov 2023 t/m 14 januari 2024

Fotografie: Masha Matijevic