SPIJKERS EN SPIJKERS

“Eigenzinnig, herkenbaar en kleurrijk design, Avant-garde met een zekere graad van tijdloosheid”

 

Locatie tijdens Stockdagen:

Weverstraat 33A

6811 EM Arnhem

 

Zie plattegrond nr. 23

 

Verkoopt tijdens Stockdagen:

Dameskleding

Accessoires

Interieur-accessoires 

One-of-a-Kind items

Samples

Catwalk Shoes

 

Contactgegevens:

Website: www.spijkersenspijkers.com

Email: info@spijkersenspijkers.com

Facebook: spijkersenspijkers

Instagram: spijkersenspijkers

 

Aan Weverstraat 33A vind je de brandstore van Spijkers en Spijkers een kleurrijke en eigenzinnige winkel, waar je niet alleen exclusieve kleding, maar ook orginele sierraden en (woon) accessoires vindt. Alles ontworpen en zorgvuldig geselecteerd door het Truus en Riet Spijkers.

Spijkers en Spijkers is het geesteskind van tweelingzussen Truus en Riet Spijkers. Het label heeft sinds de oprichting in 2001 een herkenbare en geliefde stijl: een stijl die bekend staat om zijn grafische detaillering, bijzonder kleurgebruik en unieke prints. 

Het Nederlandse modernisme, De Stijl en Nederlandse meesters als Mondriaan en Rietveld hebben het uitgesproken handschrift van de ontwerpers beïnvloed. De ontwerpen zijn avant-garde met een zekere graad van tijdloosheid, bijzonder van snit en fair geproduceerd in Europa.

Truus en Riet studeerden af in Arnhem ​​aan Hogeschool voor de Kunsten (ArtEZ). Het duo ontving talloze onderscheidingen en prijzen voor hun werk en ontving de Prins Bernard Cultuurprijs Modestipendium 2013. 

 

Portret fotografie: Angela Bosman