MADORE

“Producten met vakmanschap, oog voor detail en in de stijl van Ilse Horck”

 

Locatie tijdens Stockdagen:

Musis Arnhem

Velperbinnensingel 15

6811 BP Arnhem

 

Verkoopt tijdens Stockdagen:

Schoenen

Tassen

Accessoires

 

Contactgegevens:

Website: www.madoreshoes.com

Email: info@madoreshoes.com

Facebook: Madoreshoes

Instagram: Madoreshoes

LOVE AFFAIRE

De wereld is veranderd. Ook de behoeftes en de eisen die worden gesteld aan productie, consumptie en ecologie. Voor Ilse Horck betekende dat een grondige herdefinitie van zowel de schoen als van het merk. Madore is de naam voor een nieuw schoenmerk met internationale dromen en crafts voor young-hearted vrouwen van nu. En vooral ook voor de retailer van deze tijd. Madore is een nieuwkomer en allesbehalve een nieuweling op het gebied van schoendesign en crafting. De stijl is vooral Parisien, klassiek, speels en luchtig. Draagbare alledaagse schoenen van luxieuze materialen. Duurzame kwaliteitsvolle producten voor toegankelijke prijzen. 

Collectie

MadOre is opgericht in Nederland in 2020 als een antwoord op de trend van overvloedige branding en overconsumptie. Onze ontwerpen zijn duurzaam en stijlvol. Goed ontworpen essentials van een hoge kwaliteit en voor een goede prijs. Kleine collecties die snel leverbaar zijn en eenvoudig kunnen worden besteld uit voorraad. We werken constant aan een heldere filosofie omdat we geloven dat sustainbility en durabilty beter voor ons en de wereld zijn.

Binnen de collectie zijn tijdloze schoenen opgenomen. Design en pasvorm maakt het dat deze schoenen kunnen worden gedragen onder elke outfit, op elk moment van de dag.

Drijfveren Ilse Horck 

Als makers zijn wij de poortwachters om het beter te doen. Elke stap in het productie -en designproces is een kans om een ​​weloverwogen ontwerpbeslissing te nemen. Bewust ontwerpen betekent begrijpen welke impact jouw beslissingen hebben in elke stap van het proces. Bewuste keuzes maken zorgt ervoor dat er niet onnodig veel schoenen worden geproduceerd. De schoenen die wel worden geproduceerd, krijgen de aandacht en kwaliteit om regelrechte klassiekers te worden. Ze zijn tijdloos en van goede kwaliteit, om te kunnen dragen op elk moment van de dag. De perfecte schoen waar je mee gezien wilt worden en je outfit compleet te maken. Subtiel en doelbewust. Om de kracht van jou als vrouw te versterken.