LAURA DESIGN

“Laura design staat voor de kunst van het detail”

 

Locatie tijdens Stockdagen:

Musis Arnhem

Velperbinnensingel 15

6811 BP Arnhem

 

Verkoopt tijdens Stockdagen:

Sieraden

 

Contactgegevens:

Website: www.laura-design.com

Email: laura.design.info@gmail.com

Instagram: Laura__Design

 

Na haar opleiding tot Fashion Designer aan de HKU heeft Laura zich op haar passie voor sieraden en creativiteit gericht. In 2017 is daaruit het label Laura Design geboren, waaronder zij een minimalistische en verfijnde zilveren sieradenlijn heeft neergezet. Veel modellen zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen, zoals koraal en bladeren. De inspiratie voor veel van deze designs is ontstaan tijdens reizen in verschillende Aziatische landen. 

Alle sieraden zijn volledig gemaakt van 925 sterling zilver. Naast zuiver zilveren sieraden zijn er ook de halfedelstenen sieraden en de 18K goldplated en rose goldplated collecties, waarbij drie lagen (rosé)goud over het zilver zijn aangebracht.

Niet duur, wel duurzaam

De sieraden worden handgemaakt door zilversmeden in Azië, waar ook een deel van de opbrengsten naar de stichting Hopeful Children Center gaat. Deze stichting initieert projecten in Cambodja om kinderen en jongeren te helpen om een betere toekomst op te bouwen, door bijvoorbeeld studiebeurzen beschikbaar te stellen.