KIRO BY KIM

“Pioneer in grove hand gebreide items met exclusieve garens”

 

Locatie tijdens Stockdagen:

Musis Arnhem

Velperbinnensingel 15

6811 BP Arnhem

 

Verkoopt tijdens Stockdagen:

grof hand gebreide items

 

Contactgegevens:

Website : www.kirobykim.com

Instagram : kirobykimrotterdam

Facebook : Kiro by Kim Rotterdam

 

Mijn zus kwam thuis met een zelf gebreide rode trui voor ons broertje en toen dacht ik, dat wil ik ook weer gaan doen, breien! Op de basisschool heb ik leren breien. In die tijd werkte ik in de horeca. En van mijn verdiende fooien kocht ik de mooiste mohair garens. De eerste stuks waren grote brede sjaals.
Ik kreeg heel veel enthousiaste reacties op de sjaals en men zei, Kim je moet ze gaan verkopen aan mooie boetieks.

Ik werkte op dat moment voor één van de luxere modewinkels in Rotterdam. Daar hing een trui van mohair die mij inspireerde om truien en vesten te gaan breien. Ik breide in de meest mooie knalkleuren die iedereen wilde hebben. In no time waren ze uitverkocht.

Deze boetiek werd veel bezocht door BN’rs, stylisten en influencers. Ik was een pionier in grof hand gebreide vesten en truien. Omdat het opgepikt werd  door bijvoorbeeld @lonnekenooteboom  en @fredvanleer kreeg mijn merk een enorme boost en bekendheid. Waardoor meerdere boetieks mijn merk wilden en gingen verkopen. In een razend tempo groeide mijn merk en werd ik landelijk bekend.