JONES ARNHEM

“Jones geeft designer stukken een tweede leven met 2ND LIFE”

 

Locatie tijdens Stockdagen:

Eiland 6

6811 DC Arnhem

 

Verkoopt tijdens Stockdagen:

Vintage designer stukken van o.a.

Dries van Noten

Marni

Yohji Yamamoto

Maison Martin Margiela

Sofie D’Hoore

 

Contactgegevens:

Website: www.jonesarnhem.com

Email: jones@jonesarnhem.com

Facebook: Jones-Arnhem 

Instagram: Jonesarnhem 

In het centrum van Arnhem, gelegen aan het Eiland, bevindt zich Jones — ruim 30 jaar een begrip op het gebied van mode in Nederland en ver daarbuiten.

De winkel is een ‘curated store’ volgens het handschrift van Judith ter Haar en biedt zorgvuldig geselecteerde collecties van internationaal gerenommeerde ontwerpers die, net als Judith, staan voor vakmanschap en kwaliteit. Collecties van ontwerpers als Dries van Noten, Sofie D’Hoore en Toogood worden gecombineerd met labels als Closed, Steve Mono en TOAST. Het assortiment is aangevuld met een selectie homeware producten, zoals magazines en parfums van merken zoals Malin+Goetz, Comme des Garçons en Escentric Molecules.

STOCKDAGEN

Tijdens de Arnhemse Stockdagen (van donderdag 4 t/m zondag 7 juli 2024) organiseert Jones 2ND LIFE, een concept waarin Judith haar klanten de kans geeft om geliefde designer stukken een tweede leven te geven. Met 2ND LIFE maakt Judith een statement voor duurzaamheid. Gedurende deze 4 dagen vind je er bijzondere vintage stukken van ontwerpers als Dries van Noten, Marni, Yohji Yamamoto, Maison Martin Margiela en Sofie D’Hoore.

Fotografie: Amber Zeekaf