CLAU-D & MENLOOK

“CLAU-D en Menlook voor mensen die goed en kleurrijk gekleed gaan belangrijk vinden”

 

Locatie tijdens Stockdagen:

Sonsbeeksingel 106

6822 BJ Arnhem

 

Verkoopt tijdens Stockdagen:

Aanbiedingen op verschillende items 

Dameskleding, jurken, rokken, tops

Sieraden 

Herenoverhemden, broeken, gilets en t-shirts

 

Contactgegevens:

Website: www.clau-d.nl

Email: info@clau-d.nl

Facebook: Clau-d

Instagram: Clau-d

 

Website: www.menlook.nl

Email: support@menlook.nl

Facebook: menlookNL

Instagram: vincent_menlook 

Het kleurrijke aanbod van CLAU-D dameskleding en Menlook herenkleding  op de Sonsbeeksingel 106 zijn tijdens de Stockdagen zeker de moeite van het bezoeken waard. We onderscheiden ons door onze uitgebreide opvallende collecties heren print overhemden, unisex t-shirts en met de hand gemaakte damesmode. De ontwerpen zijn draagbare en met een sublieme pasvorm in een kleine oplage gemaakt in het atelier in Arnhem. De hoge kwaliteit stoffen zijn veelal duurzaam en van natuurlijke materialen.
Wij geven uitgebreid advies en passen uw kledingstuk eventueel aan op uw figuur.

Kom inspiratie opdoen bij CLAU-D en Menlook; 
voor mensen die goed en kleurrijk gekleed gaan belangrijk vinden!

Tijdens de Stockdagen Arnhem van donderdag 04 t/m zondag 07 juli openen CLAU-D en Menlook de deuren van hun voorraadkast en magazijn. Wij gaan plaats maken voor de nieuwe handmade collecties.Dus dát wordt uitpakken!
Ook onze winkel in het Modekwartier doet mee aan de Stockdagen Arnhem. Wij hebben deze 4 dagen volop leuke aanbiedingen, zoals dat makkelijke wikkelvestje van € 79,- en € 89,- nu voor € 59,- , en onze outlet collectie met fikse kortingen. Kom kijken naar de nieuwe collectie van CLAU-D én van Claudia Träumer, Creatief en origineel in een kleine oplage, handgemaakt in het atelier in Arnhem.

Wil je een heren overhemd met aparte of leuke print scoren, koop hem dan bij Menlook tijdens de Stockdagen; wij hebben dan volop heren overhemden in de sale. Hier vind je ook de nieuwe unisex collectie toffe t-shirts van ons eigen merk Nº106. Deze collectie is in het atelier aan de Sonsbeeksingel 106 handgemaakt en bewerkt in kleine oplage. Verzekerd van uniciteit en originaliteit!

Fotografie: David Jagersma