STUDIO INEKE VAN DER WERF

“Als keramist geniet ik enorm van experimenteren met de materialen en technieken waar ik mee werk. Ik probeer de grenzen op te zoeken van het oude ambacht en blijf daarmee mijzelf en ook de gebruiker fascineren en inspireren.”

 

Locatie tijdens Stockdagen:

Musis Arnhem

Velperbinnensingel 15

6811 BP Arnhem

 

Verkoopt tijdens Stockdagen:

Borden

Vazen

Kopjes

Plantenpotten

Sieraden

 

Contactgegevens:

Website: www.shopinekevanderwerff.nl

Email: info@inekevanderwerff.nl

Instagram: studioinekevanderwerff

Studio Ineke van der Werff ontwerpt en maakt porselein sinds 2012.

Met een experimentele benadering maken we borden, schalen, kopjes en vazen die allemaal uniek zijn. Door de verschillende glazuurtechnieken is geen enkel object hetzelfde. Allemaal unieke individuen, net als wij.

Onze collecties zijn zowel mooi als functioneel en nodigen uit om aangeraakt te worden. Alle materialen en kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd om een modern en toch tijdloos design te creëren. Perfect voor een duurzame levensstijl.

De ALS GEGOTEN collectie is een serie porseleinen borden en vazen, elk uniek geglazuurd met de hand, met een speciaal ontwikkelde techniek. Het glazuur wordt langzaam over de objecten gegoten waardoor elke keer een uniek patroon ontstaat.

De OPGEROLD collectie is een serie porseleinen kopjes en vazen, elk uniek geglazuurd met een speciaal ontwikkelde techniek. Elk object wordt met de hand geglazuurd, door langzaam door glazuur te rollen.

De RIBBEL collectie is een serie vazen en plantenpotten, gemaakt in samenwerking met Saudade collective. Mat en glanzend wisselen elkaar af op modieuze, warme kleuren porselein.

De sierraden collectie bestaat uit verschillende modellen oorbellen en kettingen, allemaal van porselein. Eigentijds vormgegeven en afgewerkt met hoogwaardige materialen als sterling zilver en leer.

 

Product fotografie: Studio Ineke van der Werff

Portret fotografie: Anouk Moerman