4·D

“De opticien én optometrist met de mooiste collectie monturen en zonnebrillen en de beste glazen en contactlenzen van Arnhem”

 

Locatie tijdens Stockdagen:

Bentinckstraat 36

6811 EE ARNHEM

 

Verkoopt tijdens Stockdagen:

Grote collectie goed geprijsde vintage monturen

Tot wel 75% Korting op een geselecteerd deel van de collectie

 

Contactgegevens:

Website: www.4doptiek.nl

Email: arnhem@4doptiek.nl

Facebook: 4doptiek

Instagram: 4doptiek

Dit jaar viert 4·D Optiek haar 25-jarig bestaan in Arnhem. Sinds de opening in 1998 hebben we een gevarieerde klantenkring opgebouwd van eyewear-liefhebbers uit het hele land. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. We nemen graag de tijd om onze opvallende en veelzijdige collectie te bekijken en te bespreken op basis van uw wensen, onder het genot van een heerlijke kop Italiaanse koffie. Ons kundige team staat voor u klaar om mee te denken over de mogelijkheden en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maak een afspraak in onze winkel voor een persoonlijke advies.

Ontdek tijdens de Arnhemse Stockdagen de perfecte vintage bril voor een prijs die u niet kunt weerstaan! Voor slechts €189,- krijgt u een uniek montuur inclusief glazen op sterkte. En dat is nog niet alles! Profiteer van onze speciale aanbieding en krijg tot 75% korting op een geselecteerd deel van onze collectie.